Graag deel ik mijn ervaring en kennis op gebied van onder andere mes technieken

Workshops

Wilt u weerbaarder worden tegen mes aanvallen? Of heeft u werknemers die vaak met deze vorm van agressie te maken krijgen? Doce Pares multistyle knifefighting system is een Filipijnse mes vechtsport, waarvan ik een zwarte band van heb. Misschien kan mijn workshop uw leven redden!

Workshop mes verdedigen

In de workshop staat het ontwapenen van een aanvaller centraal. In deze workshop wordt u geleerd om een aanvaller te herkennen, een aanval af te weren en de aanvaller uit te schakelen. Gedurende de hele workshop wordt er op spelende maar serieuze wijze omgegaan met verschillende aanvallen.

Hieronder vindt u een filmpje waarin u kunt zien hoe een mes ontwapening er uit kan zien:

 

Ik geef mijn workshops vooral aan bedrijven of groepen die vaak te maken krijgen met mes aanvallen. Denk hierbij aan onder andere:

  • Openbaar vervoer personeel
  • Taxichauffeurs
  • Beveiligingspersoneel
  • Gemeenteambtenaren

 

Workshop mesvechten

Naast het verdedigen van mes aanvallen geef ik ook workshops om mes aanvallen te verdedigen met een mes. Ik geef deze workshops niet aan iedereen, aangezien het niet mijn bedoeling is om meer mes incidenten te veroorzaken. De meeste mensen die een workshop mesvechten bij mij komen doen zijn mensen uit de fantasy wereld.

Tijdens deze interessante workshop leer je omgaan met een mes, het echte mesvechten en het ontwapenen en overmeesteren van een tegenstander. Je leert vechten met een mes zoals dat eeuwen geleden al gebeurde. Al 600 jaar geleden zijn de technieken opgeschreven om zo effectief mogelijk een mesgevecht naar jouw hand te zetten. En zelfs tegenwoordig worden deze technieken gebruikt. Denk hierbij aan het moderne leger.

Het ontwapenen en uitschakelen van een aanvaller met een mes

Behalve dat een workshop mesvechten goed is voor praktische zelfverdediging is het voornamelijk interactief en erg leuk om te doen.

Geïnteresseerd in een workshop? Neem gerust contact met mij op!