Graag deel ik mijn ervaring en kennis op gebied van onder andere mes technieken

Steekincident Rotterdam 16 December 2012

Rotterdam – Zondagavond 16 december kwam een vrouw om het leven bij een steekincident in de Boudewijnstraat in Rotterdam. Haar identiteit is inmiddels vastgesteld. Het gaat om 49-jarige Colombiaanse met een Spaans paspoort. Zij verbleef in de Boudewijnstraat. Een 35-jarige man werd diezelfde avond aangehouden als verdachte in deze zaak. De politie onderzoekt de toedracht van het incident.

Rond 17.30 uur kwam bij de meldkamer een melding binnen dat in een woning aan de Boudewijnstraat een steekincident had plaatsgevonden. Agenten gingen hierop ter plaatse en troffen in de deuropening van de portiek van een woning een ernstig gewonde vrouw aan. Direct kwam ook medische hulp ter plaatse, waaronder het Mobiel Medisch Team, maar dit kon niet meer baten en de vrouw overleed ter plekke aan haar verwondingen.
Ladderwagen

Op de eerste etage van het pand troffen agenten een man aan die meteen werd aangehouden als verdachte in de zaak. Om de sporen in het pand en het onderzoek hiernaar niet te verstoren werd de brandweer ingeschakeld voor het afvoeren van de verdachte. Met behulp van een ladderwagen werd de man via het raam op de eerste etage uit het pand gehaald. Hij werd vervolgens overgebracht naar het bureau waar hij is ingesloten voor verhoor.
Onderzoek

Over de toedracht van het incident is op dit moment nog niets bekend. De politie heeft inmiddels een uitgebreid onderzoek ingesteld.

(bron: politie.nl)