Graag deel ik mijn ervaring en kennis op gebied van onder andere mes technieken

Steekincident Hoek van Holland

De politie heeft donderdag in het onderzoek naar het steekincident in Hoek van Holland een zogeheten sms-bom verstuurd naar zo’n 2000 mensen. Al deze mensen hebben op zondag 18 november jl. in Hoek van Holland of omgeving gebeld. De politie hoopt zo in contact te komen met een belangrijke getuige van het incident waarin een taxichauffeur zwaar verwond werd.

Het onderzoek draait nog steeds op volle toeren, maar nadert wel het einde van de mogelijkheden, aldus de politie. Dat is de reden dat nu een ingrijpend opsporingsmiddel wordt ingezet, de zogenoemde sms-bom of groeps-sms. Met toestemming van het Openbaar Ministerie zijn hiervoor bij de telecomproviders de betrokken 06-nummers opgevraagd.

Uit onderzoek is gebleken dat een van de twee verdachten, de mannelijke passagier, kort voor hij in de taxi stapte, met een klant van de Hoekse Vishandel aan de Stationsweg heeft gesproken. Hierbij spraken zij in een Oost-Europese taal. De politie wil graag met deze klant in contact komen en hem als getuige spreken. Hij kan zich melden op 0900-8844 en vragen naar TGO Harmonie van de politie, eenheid Rotterdam.

Bent u niet de gezochte getuige, maar heeft u toch informatie over dit misdrijf, dan kunt u contact opnemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000. Wie graag met de Criminele Inlichtingen Eenheid wil spreken, kan bellen met 06-18677697.