Graag deel ik mijn ervaring en kennis op gebied van onder andere mes technieken

Groepslessen

Net als kickboksen, boksen of karate les krijgen in mesvechten/-verdedigen? Dat is mogelijk! Ik geef regelmatig groepslessen en groepstrainingen. Hier vind je alle informatie hierover.

Hoe ziet een les eruit?

Het idee voor deze groepslessen is om je weerbaarder te maken voor agressie op straat. Aan deze groepslessen doen zowel mannen als vrouwen mee, en elke leeftijd is wel eens vertegenwoordigd. Ik probeer de intensiviteit van mijn trainingen aan te passen aan een ieder persoonlijk. Op deze manier probeer ik voor iedereen een passende uitdaging te realiseren.

  1. Elke les begint met een uitgebreide warming-up.
  2. Na de warming-up worden er diverse aanval en verdedigingstechnieken voorgedaan en beoefend. Dit is ongeveer 50 % van de les.
  3. Om ook aan de conditie te werken doen we daarna nog een paar oefeningen op uithoudingsvermogen.
  4. Ten slotte eindigen de lessen met een cooling down.

Wat ga ik leren?

Om je een idee te geven van de technieken die je gaat leren kan je naar de pagina van mij in actie gaan, of onderstaand filmpje bekijken. Hier krijg je een klein beetje een idee over hoe je getraind wordt. Natuurlijk gaat het erom om op termijn een realistische aanval te kunnen verdedigen.

Na een tijd de groepslessen gevolgd te hebben mag je verwachten dat je jezelf kan verdedigen tegen het buitensporig geweld. En dan vooral toegespitst op mes aanvallen. Natuurlijk behandel ik ook diverse vecht technieken, waaronder Muay Thai, Pangamut en Tae-Bo.

Prijzen

De prijzen van een workshop, privéles of groepsles zijn:

1 uur € 40,00 per persoon.
2 uren € 60,00 per persoon.
3 uren € 80,00 per persoon.

Heb je zelf een locatie waar een workshop, privéles of groepsles kan
worden gegeven, dan is de prijs € 45,00 per persoon voor 1, 2 of 3 uren.

Geïnteresseerd in de groepsles? Neem contact op!